Schedule at a glance

Please note that timings are subject to change. 

Wednesday 2 May 2018

09.00 - 13.00 - Fringe events including campus tours and masterclasses

14.00 - 16.00 - Opening plenary

16.00 - 16.45 - Refreshment break  

16.45 - 17.45 - Parallel sessions (1hr 15)

18.00 - 19.30 - Welcome reception

Thursday 3 May 2018

08.00 - 09.15 - Breakfast sessions (including refreshments)

09.15 - 09.30 - Comfort break

09.30 - 10.45 - Parallel sessions (1hr 15)

10.45 - 11.30 - Refreshment break and posters

11.30 - 12.30 - Plenary (1hr)

12.30 - 13.45 - Lunch 

13.45 - 14.45 - Parallel sessions (1hr)

14.45 - 15.30 - Refreshment break

15.30 - 16.30 - Parallel sessions (1 hr)

Friday 4 May 2018

08.00 - 09.15 - Breakfast sessions (including refreshments) 

09.15 - 09.30 - Comfort break 

09.30 - 10.30 - Parallel sessions (1hr) 

10.30 - 11.00 - Refreshment break

11.00 - 12.00 - Closing plenary (1hr)

12.00 - 14.30 - Lunch 

14.30 - 17.30 - Fringe events including campus tours and masterclasses