International Certificate in Financial English (ICFE)

Seguir els esdeveniments a Espanyahttp://www.facebook.com/BritishCouncilEspanahttp://twitter.com/#!/esBritishflickryoutubevimeo

Què és l′ICFE?

El Cambridge ICFE és un títol molt avançat d’anglès que demostra la capacitat per desenvolupar la teva carrera professional en el sector de la comptabilitat i les finances. L’examen mesura el teu nivell d’anglès en relació amb els nivells B2 i C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües.

Com m’ajuda l’ICFE en el meu futur professional?

Com a professional de les finances sabràs que l’anglès és l’idioma dels negocis internacionals. Actualment, avanços com el dels International Financial Reporting Standards (IFRS) generen noves oportunitats de carreres internacionals. Si et vols dedicar professionalment al món de les finances, necessitaràs un anglès de negocis excel·lent i la capacitat de comunicar-te amb confiança en la comunitat internacional.

Per què fer l’ICFE amb el British Council?

Un milió de persones fan els exàmens amb el British Council cada any. A Espanya tenim molts anys d’experiència amb l’ICFE i altres títols de la Universitat de Cambridge. Proporcionem ajuda per a la preparació de l’examen i també un servei professional i eficient per tal que la teva experiència el dia de l’examen sigui el més agradable possible.

En què consisteix l’examen?

L’ICFE està format per quatre parts que avaluen la comprensió de textos, l’expressió escrita, la comprensió auditiva i l’expressió oral. En conjunt duren menys de quatre hores. Les proves es basen en temes i matèries amb els que s’enfronten cada dia els professionals de les finances, com informes financers, assegurances, banca d’inversió, ètica i professionalitat, software financer, actius i avaluació d’empreses, i també fusions i adquisicions.

Obtingues més informació sobre aquest títol i sobre com preparar-te.

Com et pots matricular

La matrícula és fàcil i senzilla. Matricula’t per a l'ICFE..

Enllaços útils

ICFE – pàgina oficial de la Universitat de Cambridge.

English for your company